Aranacak Kelime :  
  Üye Girişi

  Fırsat Ürünü
ab-ı şifa

Fiyatı : 59.000,00 TL KDV Dahil

  Doviz Kurları
1 Dolar ( $ ) : 35,4932 TL
1 Euro ( € ) : 36,5689 TL
1 Pound ( £ ) : 43,4398 TL

  Popüler Ürünler
Logo Tescili
Fiyatı : 0,00 TL KDV Dahil
Logo Tescili
1 SINIFTA MARKA TESCİLİ
Fiyatı : 588,82 TL KDV Dahil
1 SINIFTA MARKA TESCİLİ
Çiçek Izgara
Fiyatı : 0,00 TL
Çiçek Izgara
Motorsiklet, bisiklet ya da yaya tarafından taşınan oynatıcılı ekranla reklam tanıtım aracı.
Fiyatı : 0,00 TL KDV Dahil
Motorsiklet, bisiklet ya da yaya tarafından taşınan oynatıcılı ekranla reklam tanıtım aracı.
Bidik Manço
Fiyatı : 0,00 TL
Bidik Manço
Blue Wolf
Fiyatı : 11.800,00 TL KDV Dahil
Blue Wolf
Sisse
Fiyatı : 21.575.651,00 EUR KDV Dahil
Sisse

Fiyatı : 0,00 TL KDV Dahil
Perdeland
Fiyatı : 500.000,00 TL
Perdeland
Kahve İstasyonu
Fiyatı : 0,00 TL KDV Dahil
Kahve İstasyonu

  Ziyaretçi İstatistiği
Bugün Tekil : 0 Kişi
Toplam Tekil : 0 Kişi

 
  Acımızı paylaşıyoruz Özellikleri


Resimi büyütmek için tıklayınız.
 
Acımızı paylaşıyoruz
Marka : Acımızı paylaşıyoruz
Fiyatı : 354.000,00 TL KDV Dahil

Adet
Mal ve Hizmet Bilgileri
SınıfMal ve Hizmetler
29Et, balık, kümes ve av hayvanlarının etleri ile her nevi işlenmiş et ürünleri. Kuru bakliyat. Hazır çorbalar, bulyonlar. Zeytin, zeytin ezmeleri. Süt ve süt ürünleri (tereyağı dahil). Yenilebilir bitkisel yağlar. Kurutulmuş, konservelenmiş, dondurulmuş, pişirilmiş, tütsülenmiş, salamura edilmiş her türlü meyve ve sebzeler. Kuru yemişler. Fındık ve fıstık ezmeleri, tahin. Yumurtalar, yumurta tozları. Patates cipsleri.
35Reklamcılık, pazarlama ve halkla ilişkiler ile ilgili hizmetler (Ticari ve reklam amaçlı sergi ve fuarların organizasyonu hizmetleri dahil). Büro hizmetleri; sekreterlik hizmetleri, gazete aboneliği düzenleme hizmetleri, istatistiklerin derlenmesi, büro makinelerinin kiralanması hizmetleri, bilgisayar veri tabanlarındaki bilginin sistematik hale getirilmesi, telefon cevaplama hizmetleri. İş yönetimi, idaresi ve bu konular ile ilgili danışmanlık, muhasebe ve mali müşavirlik hizmetleri, personel işe yerleştirme, işe alma, personel seçimi, personel temini hizmetleri, ithalat-ihracat acente hizmetleri. Ticari ve sınai ürünler için eksperlik hizmetleri. Açık artırmaların düzenlenmesi ve gerçekleştirilmesi hizmetleri. Müşterilerin malları elverişli bir şekilde görmesi ve satın alması için Et, balık, kümes ve av hayvanlarının etleri ile her nevi işlenmiş et ürünleri. Kuru bakliyat. Hazır çorbalar, bulyonlar. Zeytin, zeytin ezmeleri. Süt ve süt ürünleri (tereyağı dahil). Yenilebilir bitkisel yağlar. Kurutulmuş, konservelenmiş, dondurulmuş, pişirilmiş, tütsülenmiş, salamura edilmiş her türlü meyve ve sebzeler. Kuru yemişler. Fındık ve fıstık ezmeleri, tahin. Yumurtalar, yumurta tozları. Patates cipsleri. Kahve, kakao; kahve veya kakao esaslı içecekler, çikolata esaslı içecekler. Makarnalar, mantılar, erişteler. Pastacılık ve fırıncılık mamulleri, tatlılar. Bal, arı sütü, propolis. Yiyecekler için çeşni/lezzet vericiler. Mayalar, kabartma tozları. Her türlü un, irmikler, nişastalar. Toz şeker, kesme şeker, pudra şekeri. Çaylar, buzlu çaylar. Şekerlemeler, çikolatalar, bisküviler, krakerler, gofretler. Sakızlar. Dondurmalar, yenilebilir buzlar. Tuz. Hububat (tahıl) ve mamulleri. Pekmez Biralar; bira yapımında kullanılan preparatlar. Maden suları, kaynak suları, sofra suları, sodalar. Sebze ve meyve suları, bunların konsantreleri ve özleri, meşrubatlar. mallarının bir araya getirilmesi hizmetleri (belirtilen hizmetler perakende, toptan satış mağazaları, elektronik ortamlar, katalog ve benzeri diğer yöntemler ile sağlanabilir).
43Yiyecek ve içecek sağlanması hizmetleri. Geçici konaklama hizmetleri. Gündüz bakımı (kreş) hizmetleri. Hayvan bakım evleri hizmetleri.



 

Company : Marka Borsası
End Date : 10.10.2022
URL : https://www.markaborsasi.com/
Address : Levent Caddesi Krizantem Sokak No: 33
Telephone : +90 212 347 89 89 Pbx. Faks 0212 356 41 81/83
Email Contact : info@adrespatent.com
 

The following information has been self-reported by the entity to which it relates for the purpose of assignment of a unique identifier (CUI). The information has not been verified nor has the entity been authenticated, credentialed, verified, or investigated in any way.


Sitemizde kullanılan resimler, metinler ve diğer tüm içeriklerin telif hakları firmamıza aittir. Bu sitede yer alan içerikler, firmamızın izni olmadan basılı veya elektronik bir ortamda kesinlikle izinsiz olarak kullanılamaz ve çoğaltılamaz.
Bu sitede, Kolaymağaza™ Profesyonel E Ticaret Sistemi altyapısı kullanılmaktadır.